Cine suntem noi

Black Shark este compania cu cea mai modernă tehnologie de gaming, care dezvoltă un ecosistem de gaming de 360 de grade, bazat pe hardware, software şi servicii. Acest proces îl conduc telefoanele noastre inteligente de gaming de ultimă generaţie. Obiectivul nostru final este ca fanilor noştri la nivel internaţional să le oferim o experienţă de gaming care este de neîntrecut şi să creăm cea mai bună lume de gaming, care va aduna gamerii la nivel global.

De ce suntem aici

Credem că potenţialurile de mobile gaming sunt nelimitate, dar că industria este limitată de telefoane de gaming neinspirate. Telefonul perfect pentru gaming nu subînţelege doar un hardware puternic, ci şi cele mai moderne inovaţii, structură fină şi design, software sofisticat şi servicii cu focus pe gameri. Noi, în compania Black Shark acordăm atenţie tuturor acestor aspecte pentru ca, pe lângă cel mai tare telefon de gaming din lume, să creăm şi o fantastică comunitate de gameri.

Credem că mobile gaming reprezintă viitorul iar noi îi suntem doar stimulentul necesar şi susţinerea oamenilor potriviţi. Datorită faptului că prezentăm primul brand de telefoane inteligente din lume care în uz introduce răcirea cu lichid pentru performanţe la nivel profesional, precum şi un chip destinat editării imaginilor pentru atingerea unei experienţe vizuale de neîntrecut, cu ajutorul inovaţiilor introducem viaţă în această ramură a industriei. Muncim pentru ca să susţinem e-sporturile, gaming-ul online şi comunităţile de streaming, pentru că noi credem că gaming-ul are posibilitatea incredibilă de a lega oamenii. Suntem aici pentru ca să facem parte din această revoluţie.

Bun venit în comunitatea Rebellion.

Istoria mărcii

BlackShark About
Noiembrie 2018

Prezentare globală a brandului Black Shark

Cu telefonul perfect pentru jocuri, totul este în hardware-ul puternic, inovația de ultimă oră, manopera și designul puternic, software-ul lustruit și experiența orientată spre jocuri. Ne-am concentrat pe toate aceste aspecte nu numai pentru a crea cel mai puternic telefon de jocuri din lume, ci și pentru o comunitate uimitoare de jucători.