Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Telefon 5G pentru gaming de ultimă generație

Reîncărcare hiper-rapidă de 65 W
Baterie de 4720 mAh

Tehnologie TrueView
display şi True Hardware
DC Dimming

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Frecvenţă mare de
reîmprospătoare de 90 Hz
tehnologie MEMC

270 Hz frecvenţa
detectării atingerii

Sistem „sandwich“
de răcire cu lichid

Taste Master Trigger
Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Un design simetric pentru ținerea mai ușoară a consolei

Control simplu, indiferent de modul în care țineți dispozitivul

Partea din spate a modelului Black Shark este simetrică atât orizontal cât și vertical, ceea ce face posibil să simțiți echilibrul propriilor mâini. Blak Shark 3 are partea din spate curbată, iar două suprafețe romboide sunt ușor denivelate pentru ca să ofere support mâinilor dumneavoastră. Din această cauză dispozitivul dumnevoastră îl puteți controla indiferent de cum îl țineți.

Frecvența detectării la atingere de 270 Hz

Dispozitivul care are cea mai scurtă întârziere la atingere din lume este în mâna dumneavoastră

Cea mai mare frecvență de detectare a atingerii de 270 Hz drept rezultat oferă cea mai scurtă întârziere la atingere de numai 24ms. Pe degetele prorpii simțiți trigarea care este mai rapidă și mișcările de pe ecran care sunt mai line ca oricând.

Master Touch 3.0

Control superior pentru dumneavoastră.

Master Touch 3.0 vă oferă două zone de funcționalitate cu reacție la atingere, prin care obțineți mai multă acțiune prin simpla apăsare pe ecran. Datorită numărului dublat de senzori, Black Shark 3 recunoaște mai precis apăsarea Dumnevoastră chiar și pe marginile ecranului.

Qualcomm Snapdragon 865

5G gaming active

Datorită celei mai avansate platforme de mobile, Qualcomm Snapdragon 865, Black Shark 3 este rapid și intelligent. CPU, GPU și sistemul 5G inegalabil oferă o experiență care te lasă fără suflare în timpul jocului, streamingului, căutării sau altor activități. AI Engine-ul din generația 5-a te lasă fără suflare și face posibilă atingerea culmilor de inteligență artificială de gaming 5G.

12GB memorie RAM maximală

256GB SSD memorie maximală

LPDDR5 de următoarea generaţie

UFS 3.0 memorie flash

Sistem „sandwich“ de răcire cu lichid

Revoluție în materie de răcire

Sistemul de răcire cu lichid din generația a 4-a, dezvoltat de compania Black Shark, are structura revoluționară de „sandwich“. Datorită faptului că SoC, WiFI chipsetul, modemul 5G, circuitul pentru reîncărcare și celelalte componente care se încălzesc sunt amplasate pe ambele părți ale plăcii de bază, două țevi extrem de lungi pentru răcire cu lichid acoperă ambele părți ale plăcii și sunt în contact cu componentele. Căldura se risipește în același timp pe ambele părți, eficacitatea răcirii fiind îmbunătățită cu 50%.

Suport termic din grafit

Radiator din aliaj de cupru

Conductă răcire lichidă

Conductă răcire lichidă

Radiator din aliaj de cupru

LPDDR5* + UFS 3.0

Reîncărcare rapidă, jocuri rapide

Black Shark 3 conține UFS 3.0 RAM și LPDDR5* ROM care asigură viteze maxime de transfer de date în cadrul telefonului. Acum puteți instala și încărca mai rapid ca oricând jocurile sau să treceți dintr-o scenă în alta.

* Versiunile Black Shark 3 de 8 GB + 128 GB acceptă ROM LPDDR4X

Reîncărcare hiper rapidă de 65W

Baterie dublă de 4720 mAh

Black Shark 3 este primul dispozitiv care conține sistemul cu baterii duble cu încărcare în serie și consumare paralelă. Încărcarea în serie face posibilă încărcarea super-rapidă cu putereea de 65 W, în timp ce consumarea paralelă face posibilă o durată mai lungă și utilizare mai lungă. Chipset-ul specializat de încărcare care se află în modelul Black Shark3 asigură un management intelligent al proceselor cu scopul atingerii performanțelor maxime ale sistemului cu baterii duble.
[în 12 minute până la 50% în 38 minute până la do 100%*]

Contacte pentru reîncărcare magnetică de 18 W

Simplu de reîncărcat, simplu de jucat

Patru conctacte magnetice pe partea din spate a modelului BlackShark3 reprezintă un mod suplimentar de încărcare. Aceste contacte asigură încărcarea rapidă cu puterea de 18 W. În viitor nu mai trebuie să vă îngrijoraţi nici dar vă va influenţa portul de încărcare de tip C, care se află în partea de jos a dispozitivului, modul în care ţineţi în mână telefonul.

5G + Wi-Fi 6 cu antenă dublă „X"

Simplu de reîncărcat, simplu de jucat

Black Shark 3 are suport pentru reţele 5G, atât NSA cât şi SA. Totodată, este compatibil cu cel mai nou standard Wi-Fi 6, care este cu 270% mai rapid decât standardul Wi-Fi 5. Antena dublă “X” poziţionată pe marginile ramului oferă cea mai stabilă conecţie în situaţiile în care telefonul este ţinut cu ambele mâini. Conecţia cu bandă dublă oferită de modelul Blak Shark 3 face posibilă conectarea simultană la reţelele 5G şi Wi-Fi.

Frecvenţa reîmprospătării de 90 Hz cu tehnologie MEMC

Mai lin ca niciodată

Ecranul de gaming al modelului Black Shark 3 are frecvenţa reîmprospătării de 90Hz, care oferă o experienţă vizuală care este mai lină ca niciodată. Tehnologia MEMC, care funcţionează datorită chipset-ului independent pentru imagini, ridică frecvenţa videoclipurilor de la 25 Hz la 90 Hz, oferid cea mai bună imagine chiar şi atunci când urmăriţi conţinut simplu.

AMOLED de 6,67 inch cu precizie Delta E < 1

Vedeţi lumea gaming-ului în culori adevărate

Ecranul AMOLED mare, de 6,67 inch, pe care îl are modelul Black Shark 3 este unul dintre ecranurile cu cea mai mare precizie a culorilor. Datorită valorilor Delta E < 1 şi JNCD < 0,55, puteţi vedea adevăratele culori ale jocurilor şi videoclipurilor.

Tehnologie TrueView display şi True Hardware DC Dimming

Înbrăţişati confortul

TrueView display-ul modelului Black Shark 3 reglează nivelul de luminozitate a ecranului şi temperatura culorilor astfel încât să corespundă luminii din spaţiul dumneavoastră. Display-ul dumneavoastră vă oferă o experienţă vizuală naturală. Datorită tehnologiei True Hardware DC Dimming, Black Shark 3 are un display luminat constant, fără clipiri la luminozitate mică, ceea ce vă va oferi confort în timpul maratonurilor de gaming.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Difuzoarele simetrice stereo întoarse spre partea din faţă a dispozitivului

Ascultă! Vin din această direcţie

Difuzoarele stereo amplasate şi în partea de sus şi în cea de jos a modelului Black Shark 3 sunt îndreptate spre faţă şi au aceaşi putere a sunetului. Gamerii nu mai trebuie să se gândească dar li se va bloca sunetul în timpul jocului. Iar cu ajutorul difuzoarelor simetrice, veţi avea posibilitatea de a trăi o experienţă sonoră atotcuprinzătoare.JOYUI 11

(bazat pe Android 10)

Proiectat pentru gaming

Bazat pe Android 10, sistemul de operare complet nou JOYUI11 combină cele mai bune performanţe ale sistemelor de operare cu cea mai profesională experienţă de gaming.

JOYUI 11

Proiectat pentru gaming

Cel mai nou SharkSpace oferă cele mai calitative funcţionalităţi de gaming, inclusiv Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio, etc., dar şi sistemul de personalizare maximă destinat gamerilor.

Sistemul triplei camere de 64MP

Înregistraţi momentul important pentru dumneavoastră.

Black Shark 3 este dotat cu o configuraţie de trei camere – camera principală de 64MP, obiectiv cu unghi ultra-larg de 13MP şi camera de 5 MP pentru realizarea efectului bokeh. Regimul Super Night (Super regimul de noapte) face posibilă realizarea de videoclipuri pitoreşti în format RAW în condiţii de noapte.

Obiectivul cu unghi ultra-larg de 13MP

blenda de f/2.25

Camera de 5MP pentru efect bokeh

blenda de f/2.2

Camera de 64 MP pentru videoclipuri extrem de clare

lenda de f/1.8,
1,6 μm, 4 in 1 super pixel