Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Telefon 5G pentru gaming de ultimă generație

Taste Master Trigger
Master Touch 3.0

270 Hz frecvenţa
detectării atingerii

7.1” 2k+
sveobuhvatni displej

Reîncărcare hiper-rapidă
de 65 W Baterie
de 5000 mAh

Frecvenţă mare de
reîmprospătoare de 90 Hz
tehnologie MEMC

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Sistem „sandwich“
de răcire cu lichid

Design simetric

Control pe rază de 360°

Telefonul stă mai bine în mână şi face posibil un control mai uşor cu ajutorul celor două denivelări romboide de pe spatele dispozitivului prin care se îmbunătăţeşte modul de manipulare a telefonului indiferent de modul în care jucaţi. Simetric şi neted, Black Shark 3 Pro oferă senzaţia de echilibru pentru un control şi mai bun.

Taste Master Trigger

Fiţi maeştrii controlului

Regulile jocului chiar acum s-au schimbat datorită triggerilor mecanici ale modelului Black Shark 3 Pro. Acest design clasic vă oferă posibilitatea să apăsaţi tasta atunci când trageţi din armă, fiind asigurată şi plăcerea oferită de eliberarea tastei care asigură şi un control precis al tragerii, ceea ce stimulează senzaţia tragerii declanşatorului real. Tasta cu o lungime de 21 mm cu design curbat vă va înlesni tragerea din armă semi-automată care durează câteva ore.

Master Touch 3.0

Atingeţi controlul prin apăsare

Master Touch 3.0 dă o lovitură dublă, două zone funcţionale cu suprafaţă de apăsare mai mare cu 48%. Master Touch vă asigură posibilitatea de a regla zona personalizată de detectare a atingerii, cu ajutorul căreia activităţile pe ecran le veţi porni simplu cu o apăsare a degetului mare. Datorită numărului dublu de senzori, Black Shark 3 Pro dă un răspuns mai precis la zonele de control care detectează presiunea chiar şi pe marginile ecranului, ceea ce vă face posibil să coborâţi o pantă în timp ce trageţi din armă ca un profesionist.

Frecvenţa detectării atingerii de 270Hz

Dispozitivul care are cea mai scurtă întârziere a atingerii din întreaga lume este în mâna dumneavoastră.

Trăiţi experienţa celei mai scurte întârzieri a atingerii din întreaga lume, de numai 24ms, care are drept rezultat acţiuni extraordinar de rapide care se manifestă cu 30% mai repede. Fugiţi într-o ascunzătoare, treceţi în atac, profitaţi de abilităţi ultimative! Oricât de nebune s-ar plimba degetele dumneavoastră, puteţi fi siguri că la frecvenţa de 270 Hz, Black Shark 3 Pro vă va urmări cu o întârziere de numai 24ms.

Motorul linear al axei X

Nu trebuie doar să trageţi, simţiţi lovitura

Simţiţi în totalitate trăirea tactilă pe care o oferă motorul linear al axei X. Simţiţi cum vi se adresează jocul prin vibraţiile transmise prin degetele dumneavoastră în timp ce exploraţi lumea jocului preferat şi începeţi interacţiunea cu acesta.

Qualcomm Snapdragon 865

5G gaming activ

Datorită celei mai performante platforme de mobile, Qualcomm Snapdragon 865, al modelului Black Shark 3 Pro reprezintă o generaţie totalmente nouă de dispozitive rapide şi inteligente. Un CPU cu 25% mai rapid, GPU şi sistem 5G avansat cu 100% oferă o experienţă care te lasă fără suflare în timpul jocului, al streaming-ului, al căutărilor sau altor activităţi. Al Engine de generaţia 5-a este faimos după generarea neuronică a imaginilor şi utilizarea calculatorului care oferă impresiei totale de 5G gaming un nivel mai înalt.

12GB memorie RAM maximală

256GB SSD memorie maximală

LPDDR5 de următoarea generaţie

UFS 3.0 memorie flash

Sistem “sandwich” de răcire cu lichid

Revoluţie care te îngheaţă

Confruntaţi-vă mai uşor ca oricând înainte cu căldura celor mai aspre lupte. Sistemul de răcire cu lichid din generaţia a 4-a dezvoltat de compania Black Shark, este proiectat sub forma revoluţionară de structură “sandwich”. SoC, chipset-ul WIFI, modemul 5G, circuitul pentru reîncărcare şi celelalte componente care se încălzesc sunt amplasate pe ambele părţi ale plăcii de bază. Nucleul procesorului este înconnjurat de două ţevi extrem de lungi pentru răcire cu lichid, care sunt în contact direct cu componentele active de ambele părţi, motiv pentru care suprafaţa de răcire este mai mare cu 100% iar eficacitatea totală de răcire este îmbunătăţită cu 50%.

Suport termic din grafit

Radiator din aliaj de cupru

Conductă răcire lichidă

Conductă răcire lichidă

Radiator din aliaj de cupru

LPDDR5 + UFS 3.0

Încercaţi jocurile noi înaintea prietenilor voştri cu ajurotul UFS 3.0 RAM şi LPDDR5 ROM, prin care se transmit datele la cele mai mari viteze disponibile în lumea dispozitivelor mobile. LPDDR5 se poate lăuda şi cu o majorare enormă a vitezei de 50% faţă de LPDDR 4X, motiv pentru care procedura de instalare şi încărcare este mai scurtă ca oricând.


Reîncărcare hiper-rapidă de 65W

Baterie dublă de 5000 mAh

Black Shark 3 Pro este primul dispozitiv cu sistem de baterii duble cu încărcare în serie şi consumare paralelă. Încărcarea în serie face posibilă încărcarea super-rapidă de 65W, în timp ce consumarea paralelă face posibilă capacitatea maximă a bateriei de 5000mAh şi o stabilitate şi durabilitate a bateriei. Chipset-ul specializat pentru reîncărcare al modelului Black Shark 3 Pro asigură un management eficace de distribuire a energiei sistemului cu baterie dublă, care face posibilă ca reîncărcarea în proporţie de 100% să se realizeze în timp de numai 38 de minute, iar până la 50% în timp de 12 minute.

Port magnetic pentru reîncărcare de *18W

Încărcare simplă, gaming simplu

Dispozitivul se poate reîncărca uşor cu ajutorul portului magnetic unic de încărcare de 18 W, care se află în partea din spate a dispozitivului. Încărcătorul se leagă magnetic cu telefonul pe locul care reprezintă unghiul mort al jocului, astfel că puteţi să continuaţi să jucaţi cu dispozitivul în orientare orizontală în timp ce încărcătorul poate fi conectat fără nici o întrerupere.

*Accesoriul se comercializează separat

5G + Wi-Fi 6 cu antenna dublă „X“

Nu există motiv de retragere

Black Shark Pro 3 oferă suport pentru reţele NSA şi SA 5G la frecvenţe de 2,5Ghz şi 5Ghz, precum şi pentru standardul Wi-Fi 6 care este cu 270% mai rapid faţă de standardul Wi-Fi 5. Antena dublă “X” , formată din 6 puncte Wi-Fi amplasate strategic, asigură acces direct semnalului Wi-Fi chiar şi când jucaţi cu ambele mâini pe telefon. Utilizarea conecţiei cu bandă dublă pentru conecţie la reţelele 5G şi Wi-Fi asigură în acelaşi timp şi stabilitatea conecţiei.

Ecran de 7,1 inch şi 2K+

Un loc în primul rând din faţă

Să vă atragă în joc ecranul imens de 7,1”, care cuprinde prielnic câmpul vizual datorită formatului imaginii care oferă jocului o senzaţie mai reală. Rezoluţia extrem de mare de 3120*1440 vă oferă claritatea datorită căreia vă veţi simţi de parcă aţi fi întradevăr parte din acel joc.

Frecvenţa de reîmprospătare de 90 Hz cu tehnologie MEMC

Mai lin ca niciodată

Cu modelul Black Shark 3 Pro, jocul merge mai lin ca niciodată cu frecvenţa de reîmprospătare de 90Hz, ceea ce reduce estomparea imaginii în mers. Tehnologia MEMC, care funcţionează datorită chipset-ului independent ridică frecvenţa videoclipurilor de la 25 Hz la 90 Hz, optimizând astfel conţinutul vostru video complet pentru ca să fie reprodus lin la frecvenţa de 90 Hz.

Culoare de 10 biţi cu precizie Delta E < 1

Reprezentare reală a vieţii

Să fie jocul vostru un ecran plin de culori datorită culorii de 10 biţi, cu prezentarea de până la 1,07 miliarde de nuanţe pentru atingerea microtexturelor bogate şi a pitoreştilor efecte complexe de lumină. Cu valoarea Delta E mai mică decât 1 şi JNCD < 0,55, imaginile reprezintă cea mai reală prezentare a situaţilor de viaţă pentru că în general se consideră că ochiul uman nu poate să perceapă valori Delta E < 1. Veţi vedea jocul aşa cum a planificat designerul acestuia.

TrueView display şi True Hardware DC Dimming

Luminozitate prielnică ochiului

TrueView display-ul modelului Black Shark 3 Pro reglează nivelul de luminozitate şi temperatură a culorii astfel ca să corespudă împrejurimii în care vă aflaţi, oferindu-vă un nivel ferm şi plăcut de luminozitate.

Tehnologia True Hardware DC Dimming face posibilă clipirea rapidă a luminii caracteristică în modularea PWM, astfel că display-ul să fie permanent iluminat, cu reglarea nivelului mic de luminozitate. Prin modificarea modului în care se realizează nivelul minim de iluminare, de la lumina care clipeşte accelerat până la lumina care pulsează încet, ochii sunt protejaţi de uscare şi obosire, ceea ce vă face să vă simţiţi proaspăt şi pregătiţi pentru un maraton de gaming.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Difuzoare stereo simetrice întoarse spre partea din faţă a dispozitivului

Fiţi pregătiţi să auziţi fiecare pas

Datorită difuzoarelor de sus şi jos care sunt întoarse spre faţă, fiţi pregătiţi să auziţi din care parte vă vine inamicul. Cu ajutorul difuzoarelor duble simetrice din faţă veţi putea să vă daţi seama dar vi se apropie jucătorul adversar din partea stângă sau din dreapta. Difuzoarele sunt poziţionate astfel încât nu nu mai trebuie să vă gândiţi dar veţi bloca sunetul în timpul jocului cu mâinile, ceea ce vă oferă o experienţă sonoră absolută şi atotcuprinzătoare. Fidel tradiţiei de gaming, Black Shark 3 Pro are un port pentru căşti de 3,5mm ceea ce face posibil să vă puneţi căştile şi să vă dedicaţi jocului.JOYUI 11

(bazat pe Android 10)

Proiectat pentru gaming

Bazat pe Android 10, sistemul de operare complet nou JOYUI 11 combină cele mai bune performanţe mobile cu cele mai bune performanţe ale dispozitivelor de gaming pentru ca să vă ofere cea mai profesională experienţă de gaming care este posibilă.

JOYUI 11

Proiectat pentru gaming

Cel mai nou Shark Space are Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio şi sistem performant de personalizare, dedicate tuturor gamerilor serioşi.

Sistemul triplei camera de 64 MP

Videoclip pentru fiecare moment

Configuraţia cu trei camera include camera de 64MP pentru fotografii de calitate mai bună în spaţiu luminos sau întunecos cu funcţia HDR îmbunătăţită, obiectiv cu unghi larg de 13MP pentru regim de înregistrări cu unghi ultra-larg şi camera de 5MP pentru fotografii cu efect de estompare primit cu ajutorul efectului bohek. Regimul Super Night (Regim super de noapte) oferă imagini neprelucrate în format RAW, prin care se obţin cele mai clare şi pitoreşti videoclipuri de noapte.

Camera de 64 MP pentru imagini extrem de clare

blenda de f/2.25

Obiectivul cu unghi ultra-larg de 13MP

blenda od f/2.25

Camera de 5 MP pentru efect bohek

blenda de f/1.8,
1,6 μm 4-in-1 super pixel